Arc Meletetiki
Arc Meletetiki
Arc Meletetiki
ιστορικό - φιλοσοφία

ιστορικό - φιλοσοφία

Η ARC Μελετητική ιδρύθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και ξεκίνησε την δραστηριότητά της στον χώρο της μελέτης και επίβλεψης μηχανολογικών εγκαταστάσεων από το 2002 ως ατομική επιχείρηση. Σήμερα με την μορφή ομόρρυθμης εταιρείας και με σημαντική συμμετοχή σε επιβλέψεις και μελέτες δημοσίων και ιδιωτικών έργων, κατάφερε να εδραιωθεί στον χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Η φιλοσοφία στον σχεδιασμό μας είναι ανθρωποκεντρική και έχει ως βασικούς άξονες την ασφάλεια, την υγιεινή, την λειτουργικότητα, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και πλέον ως απαραίτητη απαίτηση της εποχής μας, την εξοικονόμηση και την ορθολογική χρήση της ενέργειας.

Η εταιρεία μας πρωτοπορεί σχεδιάζοντας και πέραν της παραδοσιακής μηχανολογίας, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες εξοικονόμησης και παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, καθώς και μεθόδους θερμογραφικής ανάλυσης εγκαταστάσεων και κτηρίων, συμβάλλοντας έτσι στην δημιουργία κτισμάτων αρμονικά ενσωματωμένων στο φυσικό περιβάλλον και λιγότερο ενεργοβόρων.

Θεωρούμε ως μελετητές, ότι η οικολογική συνείδηση αποτελεί την λύση στην παγκόσμια οικολογική καταστροφή που συντελείται στις μέρες μας από τον άνθρωπο, παρά την φυσική δύναμη ανακύκλωσης που διαθέτει ο πλανήτης, κυρίως διότι καλλιεργεί το αίσθημα αυτοσεβασμού προφυλάσσοντας ταυτόχρονα και τον προσωρινό φυσικό χώρο διαβίωσής του.

Κεντρικό Γραφείο Ηρακλείου

Εργοτέλους 58, Θέρισσος
Ηράκλειο Κρήτης | ΤΚ 71304
TEL: +30.2810.260077
MOB: +30.6977681266
info@arcconsultants.gr